FILMDOKI

FILMDOKI

Helyzetjelentés

2018. április 15. - Filmdoki

Üdv!

Jó ideje nem volt már bejegyzés a blogon, szóval úgy éreztem illő volna végre valamiféle életjelet adnom magamról. Mondjuk ezt már hamarabb is megtehettem volna...

Szóval, az utóbbi időben a tanulmányaimra összpontosítok elsődlegesen, a szabadidőmben pedig ha tudok, akkor filmezek (legutóbb március 29-én tudtam rendesen időt szakítani egy filmre), de általában csak szimplán kikapcsolódok. Pár hete elkezdtem egy cikket írni, az most így félkész állapotban van, és jó ideig még úgy is lesz, ugyanis májusban rá kellesz gyúrnom a szakdogára, aztán pedig államvizsga. Szóval igen, most egy darabig még a csend fog uralkodni a blogon. De ha lemegy ez a nagy hajtás, akkor nyáron újfent igyekszek majd előállni pár videóval és cikkel. 

81c2915d50320f0d4e6ad006c229d520.jpg

Addig is köszönöm a türelmeteket! Nézzetek sok jó filmet!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr2213836382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása