FILMDOKI

FILMDOKI

Filmdoki moziban: Szárnyas fejvadász 2049 (Spoilermentes)

2017. október 06. - Filmdoki

Új szegmenst indítok útjára, melynek keretein belül az aktuális mozis élményeimről lesz szó. Az első Filmdoki mozi videóban a Szárnyas fejvadász 2049 kerül terítékre, mely igen pozitív kritikai visszhanggal bír. Egy kedves ismerősömmel, Nagareboshi_GIN-el együtt néztem meg a filmet, majd utána beszélgettünk róla egy "keveset". A videó semmiféle spoilert nem tartalmaz, ugyanis az élményeteket nem akartuk elrontani!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr9912932399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2017.10.06. 10:37:41

Még nem láttam az új filmet de azzal vitáznék hogy az eredeti filmben a Replikánsok érdekesek voltak. Roy tényleg egy érdekes karakter volt és az első rész csúcs pontja de a többiek?

Filmdoki 2017.10.08. 22:14:37

@Tomlion: Teljesen jogos. Igazából valóban Roy volt az, aki igazán érdekes figura volt a replikánsok között. Számomra viszont például Pris is hozzáadott a replikánsokhoz. Elég csak arra gondolni, ahogy meghal. Ahogy rángatózik. Egyfajta haláltánc az egész, melyben benne van az élni akarás. Kowalskinál apróság, de fotózott. Egy replikáns! Tehát neki is fontosak voltak az emlékek, kötődött a dolgokhoz. Persze, lehet csak én látok bele sokat :) De ahogy említettem, nekem kicsit megszűnt az a misztikusság, ami ezeket a gépeket körbelengte.
süti beállítások módosítása