FILMDOKI

FILMDOKI

Filmdoki tömören: Gyilkos lövés

2018. február 01. - Filmdoki

Roger Spottiswoode 1988-as filmje egy mára már sajnálatosan elfeledett akció-thriller, mely még ma is igazán minőségi szórakoztatást nyújt.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr1313623918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madde16 2018.02.01. 23:25:35

Remek videó mint mindig! A Háttérnek használt DVD-kről várható videó?
A Tomlionnál említett filmeknél elfelejtettem említeni a The Rocky Horror Picture Show mint musical, de láttam hogy neked is megvan! :) Remek film egy hátránya van a DVD-s kiadásnak hogy a zenéken nincs magyar felirat :( (A Sing Street és Moulin Rouge vannak)

Filmdoki 2018.02.02. 19:14:23

@madde16: Hello! Köszönöm a dicséretet :) A jövőben mindenképp szeretnék majd a háttérben levő filmekről is videót, vagy legalábbis egy részükről. Pl. A holtak útja véleményem szerint egy igencsak elfeledett mozi Scorsesetől, és megérne egy misét. A Rocky Horror picture showt elég régen láttam, a dalok tetszettek bár maga a film nekem kicsit nyomasztó volt :D A Time warp című dal viszont zseniális, azóta többször is újra hallgattam, igazi fülbemászó zene.
Egy ideig mondjuk most jó eséllyel nem nagyon lesznek videók, mert gyakorlaton leszek, de az ötleteket mindenképp gyűjtöm majd, hogy ha időm megint úgy engedi, már kész tervekkel vágjak bele megint.
süti beállítások módosítása