FILMDOKI

Filmdoki bemutatja: Leviathan

2018. július 23. - Filmdoki

Merüljünk el kicsit a szörnyfilmek tengerében.

Helyzetjelentés

Üdv!

Jó ideje nem volt már bejegyzés a blogon, szóval úgy éreztem illő volna végre valamiféle életjelet adnom magamról. Mondjuk ezt már hamarabb is megtehettem volna...

Szóval, az utóbbi időben a tanulmányaimra összpontosítok elsődlegesen, a szabadidőmben pedig ha tudok, akkor filmezek (legutóbb március 29-én tudtam rendesen időt szakítani egy filmre), de általában csak szimplán kikapcsolódok. Pár hete elkezdtem egy cikket írni, az most így félkész állapotban van, és jó ideig még úgy is lesz, ugyanis májusban rá kellesz gyúrnom a szakdogára, aztán pedig államvizsga. Szóval igen, most egy darabig még a csend fog uralkodni a blogon. De ha lemegy ez a nagy hajtás, akkor nyáron újfent igyekszek majd előállni pár videóval és cikkel. 

81c2915d50320f0d4e6ad006c229d520.jpg

Addig is köszönöm a türelmeteket! Nézzetek sok jó filmet!

Filmelemző Oscar 3. helyezés

Előreláthatólag idén utoljára rendezte meg Sorter és BlackSheep a Baaad Movies keretein belül a Filmelemző Oscart. Az esemény minden évben - kivéve egyet - nagy népszerűségnek örvendett, számos zseniális videó született minden alkalommal, nem egy korábbi nevező pedig a mai napig videózik. Vicces, de 2012-ben jómagam is neveztem, akkor még a Movie Maniacs csatorna keretein belül, kedves ismerősömmel, Nagareboshi_GIN-el közösen. A Terminator - Megváltás videónkkal 2013-ban sikerült is egy ötödik helyet elérnünk, ami óriási megtiszteltetés volt számunkra. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, egy ideig hanyagoltam is a videózást, majd eme blogon újrakezdtem, az utolsó Filmelemző Oscarra pedig mindenképp szerettem volna nevezni. Egy bitang erős mezőny jött össze, mindenki beleadott apait-anyait. Egy ilyen nívós mezőnyben sikerült egy megtisztelő harmadik helyezést elérnem a Dínóról készült videómmal. Köszönöm a lehetőséget és ezúton szeretnék gratulálni TomLionnak a második, Gabennek pedig az első helyezéshez!

 

3_hely.png

2017-es évösszegző

Íme tehát a beígért 2017-es filmévem összegzése. 2014 óta listázom a filmnézéseimet, eddig ezt egy külön dokumentumban tettem, de hála a snitt.hu weboldalnak - aki nem ismeri, annak ajánlom figyelmébe - most már még esztétikusabban tudom listázni az éves filmezéseimet. Persze azért a jó öreg word dokumentumot is vezetem.

Tovább